Jan 7, 2022, 6:16 PM

Неизгарящият храст 

  Poetry
352 0 4

Всред глутница от гласове безумни,

злоупотребили с поверената им власт

поробили мнозина с деяния абсурдни,

покой ми носи само Твоя нежен глас.

 

С Любов и Истина естествено разлива

в сърцето ми, безкрайната си светлина.

А свободата безпределно ми открива,

посоката и изхода от всяка тъмнина.

 

Всред глутница от гласове безумни,

злоупотребили с поверената им власт,

гласът Ти сочи път към гледка чудна –

отвежда ме до пламнал неизгарящ храст.

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??