Неизречени
Усещаме в мълчание измамно,
покоя войнствен помежду ни
и ярко, като искрици само,
невидимо витаят думи...
Така увисват в тишината,
че още неизречени болят...
Не ги прикрива даже тъмнината...
Дори помислени и вече ни делят!
© Сиси Всички права запазени