Oct 22, 2011, 10:13 AM

Неизречени 

  Poetry » Other
546 0 10

 

 

 

                  Неизречени

 

Усещаме в мълчание измамно,

покоя войнствен помежду ни

и ярко, като искрици само,

невидимо витаят думи...

Така увисват в тишината,

че още неизречени болят...

Не ги прикрива даже тъмнината...

Дори помислени и вече ни делят!

 

 

 

 

 

 

© Сиси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??