Неизвървяни друми
Песента ми – онази неизпятата, Пътищата ми – неизвървяните,
И единствената ми любов -
Тъгата ми – онази спътница, И обичта ми - моя връстница,
И сълзите ми – бисерите ронени,
Ренета Първанова |
© Ренета Първанова Всички права запазени
Дани, какво да ти кажа - и аз те прегръщам!!! Благодаря ти за чудесния коментар!!
Руми, толкаво хубаво, че си дошла отново! Мерси!
Майче /Мая/! Откога не съм те срещала тук, много, много се зарадвах - Благодаря от сърце!
Ник, на мен пък ми хареса подсказания от теб отговор - Благодаря, Ник!
Йонче, благодаря и на теб! Хубава, вечер!
Стойне, скъпа! Благодаря ти, така ме посрещна първа в сайта - с топлина!
Никола, винаги съм щастлива да видя, че си ме посетил! Хубава вечер и на теб!