Алармата на телефона
жестоко, досадно звъни.
Натискам бързо бутона,
но ето отново силно кънти.
Прекарах нощта пак в нета,
с обещания за красиви дни,
коментари, мнения и съвети
до изнемога и зачервени очи.
Какво стана с кафенето,
където сутрин чакаше ме ти.
Когато навън е мразовито,
а в погледите огън гори.
Все имаше какво да си кажем,
смехът от сърцата ни струи.
Ръцете неволно си търсим,
с прегръдка да ни сближи.
06.08.2013 г.
© Елена Всички права запазени