Aug 6, 2013, 7:07 PM

Нежна любов 

  Poetry » Love
541 0 1

Алармата на телефона

жестоко, досадно звъни.

Натискам бързо бутона,

но ето отново силно кънти.

 

Прекарах нощта пак в нета,

с обещания за красиви дни,

коментари, мнения и съвети

до изнемога и зачервени очи.

 

Какво стана с  кафенето,

където сутрин чакаше ме ти.

Когато навън е мразовито,

а в погледите огън гори.

 

Все имаше какво да си кажем,

смехът от сърцата ни струи.

Ръцете неволно си търсим,

с прегръдка да ни сближи.

 

 

 

 

06.08.2013 г.

© Елена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Наистина красиво.Благодаря ти !
Random works
: ??:??