27.06.2010 г., 22:25 ч.

Нежно се превръщам 

  Поезия
635 0 12

Нежно се превръщам

 

Пристъпвам пак пред теб,

уханна, бяла, крехка,

като от дъжд погален цвят,

разцъфнал в утринта.

 

И  в шепите си нося

капчиците нежност,

жадуващи да утолят

копнежа в твоята душа.

 

Пречистена потръпвам

в тез мигове вълшебство,

обгръщам и преплитам

в теб моята ръка.

 

И бавно се разтварям,

до крайност в теб преливам,

и нежно се превръщам

в трептяща, бяла светлина.

© Мартина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??