5.05.2009 г., 19:56 ч.

Неопитомено 

  Поезия » Философска
529 0 11

С пролет се завръщам нарисувана...

Моето легло е сред цветята

и сред славееви песнопения,

с обич напоено е, и с орис свята.

 

В корен се завръщам да битувам,

грапава тъга оттам да взема.

С радости сърдечни да нахлувам,

в Рай неопитомен - небесен или земен.

 

В своята вселена съм се върнала,

не наивистична, а реална.

Своята картина съм окАчила,

с трите точки, мои въпросителни...

 

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??