1.02.2023 г., 12:56 ч.

Неосъществената любов 

  Поезия » Любовна
265 1 4

 

Най-истинска е неосъществената любов,

онази дето винаги ще чакаш...

Онази дето те събужда посреднощ,

и всичките любови е събрала...

 

Най-трепетна е неосъществената любов,

онази дето все я плачеш,

онази дето я отричаш всеки ден,

и всяка нощ отново чакаш...

 

Най-пагубна е неосъществената любов,

онази дето бавно те убива,

онази дето всичко ти е взела,

и всяка нощ отново с теб умира...

 

И всяка сутрин, слънчева душа,

крилете си съшиваш със усмивка!

 

Диана Димитрова

© Диана Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??