29.09.2023 г., 12:50 ч.

Нещо 

  Поезия
177 0 0

Проектирал си в теб свят на представи

изтъкан от дребни желания и страхове,

зад граничната линия какво точно опази

и почувства ли се свободен човек.

 

На моменти говориш, на моменти си празен...

Вдигаш котва без повик и поемаш далеч.

Знаците явни подмина с чужди нагласи

до пристигането на кея, подготвен за теб.

 

Нещо старо умира, нещо те изоставя…

На пътя ти … борбата неспирно тече.

Творението чрез притчи и рани разказва

как проглежда душата, без страх и полек

© Валя Сотирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??