1.02.2009 г., 9:45 ч.

Нескопосано. 

  Поезия » Друга
548 0 2
Двама сме.
И в изгрева и в залеза.
Попивам сълзи-самота.
Събираш в шепи празното,
сърце-ранена доброта.
Двама сме.
И сред тълпа безумци
и сред пустинна тишина,
поглеждаш слънцето намръщено,
крещя на бледата луна.
Двама сме.
Превзе стихиите
и скъсания сън съших,
Дори и сенките прегръщат се
във нескопосания стих. 

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??