20.08.2011 г., 17:54 ч.

Нестинарско 

  Поезия » Любовна
571 0 6

Въглени – в гореща пепел,

останали от нестинарски огън,

горял понякога в сърцето,

а  днес разстилам ги отново.

 

По въглените боса ходя,

в ръцете си икона нося.

Обичам  Бог, от Него мога

любов за всички да изпрося.

 

И всеки искра да си вземе,

че те се разпиляват бързо,

а болката да си остане в мене,

че само с нея се възкръсва.

 

20.08.2011 г.

© Мария Шандуркова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??