29.05.2009 г., 8:29 ч.

Неустоимо 

  Поезия » Любовна
641 0 1

Усещаш как твоите ръце
търсят пулса на моето сърце.
Нежно галят бялата ми кожа
така, както друг не може, освен теб.
Усещам как твоите очи
ми подаряват сноп лъчи,
искрящи от копнежи и желания за мен.
Усещам как всичко в теб крещи
от страст и огън... за нас.
С устни правиш чудеса,
преоткриваш нежни небеса
за теб, за мен, за влюбените ни сърца.
Неустоимо животът препуска през простора
на човешките ни дни.
Неумолимо сме пленници
на любовта и за наш късмет
неустоимо се разпалва всеки път
огънят на любовта.
Неустоимо...

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??