2.02.2020 г., 13:52 ч.

Невъзможна 

  Поезия » Любовна
1291 1 0

Каза "Не" и си тръгна...
Аз останах смразен.
Любовта ми изтръгна
и я хвърли по мен.

 

А светът затрептя
лепкав въздуха стана,
само сиви цветя
виждам вече. И няма

 

да я видя така,
както беше по-рано,
да докосна с ръка
едно нежно коляно.

 

Как съдбата полека
изигра своя драма...
Пътят стана пътека,
невъзможна за двама.

© Венелин Недялков Всички права запазени

Произведението е включено в:
  2047 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??