22.01.2008 г., 11:00 ч.

Незабравимото  

  Поезия » Друга
646 0 16
Потапям се в твоите стихове
и се нося по течението,
което остава по мен мигове
и онова... незабравимото.
И когато се умориш,
поспри се на брега,
по пясъка дълбаещ
с невидима ръка...
магически знаци
руини били,
потайни отблясъци
на тъжните дни,
и там ще те чакам -
по-скъпа от бряг,
лодка рибарска,
със слънце за знак,
с усмивка играеща
по жадните вълни,
вечно забравяща
какво ни боли...

© Лара Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??