25.01.2016 г., 20:09 ч.

Ние с него 

  Поезия » Друга
264 0 0

Да говориш когато мълчиш,

да чувстваш сърцето в твоето тяло.

С душата по трудна пътека сега да вървиш,

да виждаш светът без огледало.

Пътеката тясна нагоре се вие,

повела е тяло и дух несломим.

Какво сме кажете в пространството ние?

Болка без рана в душата търпим.

Сърцето и то ли без рани сега ни боли?

Точно ще каже кога да мълчим.

Пожарът в живота нали ни гори,

ние с него вървим и мълчим.

В.Й. 21.01.2016г.

© Васил Йотов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??