17.04.2007 г., 1:35 ч.

Ние сме и ние не сме 

  Поезия
724 0 1



 Има толкова свобода... някъде... там

 Спомeни... истини... лъжи...   не знам

 Като Прометей разпнат и прикован...

 Бях... там, когато слънцето целуна морето

 Някъде в края, където започва началото,

 В земята кална намерих звезден прах


 И нищо... цялото познание нищо е...  крах. 

 Времето тече без сянка на съмнение... 

 Взрив, частици, атоми - ние сме и не сме.

 Пътувамe, към величието на мига...

 Там... където думите лишени са от съдържание.


 Да бъде... да бъде така... нека бъде...


 Няма реалност... Обичам Те...  

 

© Николай Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Реалност има и мисля, че правилно си я усетил.Тя я всичко,което си описал.
Предложения
: ??:??