5.02.2019 г., 10:46 ч.  

Но 

  Поезия » Философска, Друга
378 4 14

Съмнявам се 

в изминатия път,

в настилката, 

в наклоните,

в последната му права,

но

въпреки това 

нозете го вървят,

макар

завоят да ги лъже,

че мъничко до целта остава.

 

А там, 

в неприказния храм,

очаква ме 

на приказката Разказвачът.

Две думички, 

от моите,

да му подам,

защото много те

за приказката значат.

© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??