15.06.2019 г., 0:07 ч.

Но сме живи 

  Поезия » Друга
385 0 0

Бяло платно,
по него алени пръски –
моминската гръд -
в сок от череши се къпе.
Мъжки очи -
жадно картината пият,
женските устни -
в сладостна усмивка се вият.
Среща на погледи,
страсти от пламъци диви.


Задушница е.

 

Да прощават мъртвите,
но сме живи.

 

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??