=========
Влюбих се. В нищото. Сънувах го днес.
А не вярвах, че дори е възможно.
Мойте мисли разнищи... до стрес,
до стара, притъпена тревожност.
Пристрастих се. Към призраци.
Магнетична е сатанинската дрога.
Бях забравила здравата ризница
и очите с предпазната строгост.
Да се крия зад маски е късно.
Празни дяволски думи заченах.
Сърцето ми, на парчета разпръснато,
се събира... и ругае Вселената.
=========
© Станислава Всички права запазени
Смиф,вече внимавам!
Иво,така е-трудно е да ни се угоди!Връщам ти усмивката!