12.09.2010 г., 18:44 ч.  

Нощ 

  Поезия » Друга
610 0 1

Стъпвам боса в нощта
с тъмни коси разпилени
в рокля от черна коприна
с трепкащ пламък в ръка
 
Край мен се плъзгат лица
сенки танцуват в захлас
В атлазена лунна постеля

хладен сън спи деня
  
Светулка отронва искра
пламъкът ярко трепти
самотна душата отлита

към тъмно-сини мечти


 
 В  бяла лунна колесница

 далеч се изгуби града
 в рокля от черна коприна
 нека се слея с нощта

 
 

© Нимфаеа Алба Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хубаво е , но ако го направиш с по-голям шрифт ще стане още по- хубаво :P
Предложения
: ??:??