18.06.2007 г., 9:57 ч.

Нощ, луна. звезди... 

  Поезия
740 0 8
Нощ, луна, звезди,
а аз стоя сама.
Гора, дървета тъжни, зли
предвещават самота.
Пристан, бряг, покой
и спомен бледо сив,
търсещ кораб своя бряг,
бряг, обвит от сенки и мъгли.
Зноен пек, пустиня жарка,
вятър крие моите следи.
А животът ме напуска, търси
нови висини.

© Валя Митова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??