19.06.2008 г., 13:18 ч.

Нощем... 

  Поезия » Любовна
1310 0 60

 

 

                    Отколе
                    нощем бродят

                    самодиви...бели, красиви,

                    омайни...
                    с дъх на тинтява
                    мъжките мисли
                    спохождат
                    и който 
                    един път ги види,

                    завинаги 
                    техен остава...
                    босонога 
                    тихо...на пръсти
                    по месечинкови друми
                    мистична
                    идвам в съня ти...
                    думи кротки
                    изричам
                    в нежен стих
                    за тебе
                    в тишината
                    на нощните доби...
                    зная,
                    че ти очакваш...
                    изгубен нейде във мрака
                    да чуеш
                    в кошутени стъпки
                    копнежа тих
                    на душата,

                    в мен самодива
                    да зърнеш,
                    завинаги
                    мой да бъдеш...

 

 

 

 

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??