19.11.2017 г., 22:05 ч.

Нощта и денят са другари 

  Поезия » Философска
257 1 2

Нощта и денят са другари...
откак съществува светът...
Нощта ни задава въпроси...
денят отговоря на тях...
Денят ни дарява със слънце...
а месец ни дава нощта...
на всинца денят ни е ясен...

за всинца е тайна нощта...
 

© Андрей Андреев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??