22.11.2007 г., 18:10 ч.

Носталгия 

  Поезия » Друга
676 0 13

Ако можех само аз да върна,

да върна времето назад.

Отново щях да те прегърна,

отново щях да бъда млад.

 

Всичко започва отначало.

Епизод след епизод

и само черно-бели снимки

бележат нашият живот.

 

Отново щях да съм във бара.

Отново щях да слушам блус.

Бийтълс щяха да припяват

и Елвис щеше да е тук...

 

Ех, животът се променя,

но аз не мога да съм друг.

Черно-бял на филма цветен

ще изглеждам всеки път.

 

И сега, когато идва краят,

пианото засвири пак,

а аз не спирам да мечтая

за един изгубен свят.

© Леонид Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??