1.01.2020 г., 8:50 ч.

Нова година 

  Поезия » Друга
940 0 2

Дванайсет е. Стрелките се целуват.

Притихналият град избухва във екстаз.

Букети от звезди небето озаряват.

Новата, пристига в този късен час.

 

Искри във чашите пенливото шампанско.

Погледи се срещат и нежно се докосват.

И в този миг на среднощната наздравица

се ражда новата надежда.

© Румяна Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??