Jan 1, 2020, 8:50 AM

Нова година 

  Poetry » Other
908 0 2

Дванайсет е. Стрелките се целуват.

Притихналият град избухва във екстаз.

Букети от звезди небето озаряват.

Новата, пристига в този късен час.

 

Искри във чашите пенливото шампанско.

Погледи се срещат и нежно се докосват.

И в този миг на среднощната наздравица

се ражда новата надежда.

© Румяна Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??