22.05.2018 г., 9:36 ч.

Нова приказка на ужасите 

  Поезия » Хумористична
1564 12 14

Усойна пещера, човешки кости...

На входа – прашен череп всява смут.

Тук само мъртвите са скъпи гости.

Не би посмял да дойде даже луд.

 

Наоколо – дървета обгорени

от драконов отровен огнен дъх.

Опушени са старите морени

и няма ни тревица, нито мъх.

 

Подковен звън отеква в тишината

и ехото захапва го със стръв.

Изплашена настръхва планината,

в предчувствие за битка, смърт и кръв.

 

Принцесата на бялата кобила,

разрошена, с лютив в ръката спрей,

да върне годеника е решила,

отвлечен от перверзен дракон гей.

 

© Васил Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??