10.08.2008 г., 2:58 ч.

Ново начало 

  Поезия » Любовна
683 0 2

          Ново начало

Мило мое, ти промени моя ден,
който беше мрачен и студен.
В онзи зимен ден, в който те видях,
аз за тебе силно закопнях.

Всичко почна на шега,
но прерасна в силна любовта,
мислех си, че  любовта ни няма как да грее
и вечно в душите ни ще тлее.

Голямото разстояние
виновно е за нашето страдание,
но ще преборим ний всички пречки,
ще докажем, че обичаме се нечовешки.

Искам аз да те прегърна
и в реалността да се не върна.
Вечно с теб да бъда,
щастието си да не пъдя.

Вечно тебе да целувам,
на косите ти да се любувам,
твоите очи да греят все така,
да ми вдъхват живот със свойта красота.

© Иван Батев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??