17.12.2005 г., 23:11 ч.

Нужни са двама 

  Поезия
1725 0 2
Както няма огън без жарава ,
така и любов без болка няма...
и дори и чистата любов голяма
понякога страдание ни причинява.
Всяко създание лишено от обич е клето,
всяко сърце без любов е проклето.
Едно дърво огън не прави,
огън поне с две се пали.
За сам човек щастие няма,
самотата е житейска драма.
Дори да поиграеме на дама
пак нужни са поне двама.
И аз понеже съм сама
търся втори за игра...
може на дама,може и на любов,
ти ела...чуй моя зов!

© Милена Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Страхотно е, браво! Много добре си го написала, не си казала конкретно нещо, а си оставила то да се усети от всеки. Наистина много ми харесва.6 от мен
  • Интересно е!
Предложения
: ??:??