19.12.2007 г., 6:52 ч.

Някой  

  Поезия » Любовна
601 0 14

Образи размити в очите,

сълзи неизплакани вечер,

поглед не докоснал зениците,

зная, сътворен е за мене.

 

 

Някой е чакал във тъмното,

тялото ми да засияе,

някой е викал душата ми,

искал е да я обладае.

 

 

Някой е вървял срещу вятъра,

вплитал е звуци в косите.

Някой е оплитал паяжина,

пуснала корени в дните.

 

 

Някой владеел е времето,

него е той притежавал...

Някой завивал ме е със трепети

и после ме е изоставял...

© Силвия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??