Някой ден ...
ще бъда залез във зората ти.
Бездомен звук
притихнал в утринта.
Замръзнала целувка
след болка - непрежалена.
Стрък бяло цвете
немилнато от топлина.
И от безсъние ...
ще си открадна облаче от вятъра
и безтегловно
ще заспя за миг.
И някъде ...
по острието на мълчанието
ще ми напомниш,
че била съм в теб...
© Дочка Г Всички права запазени