Feb 27, 2018, 8:51 PM

Някой ден ... 

  Poetry » Love
421 3 9

Някой ден ...

ще бъда залез във зората ти.

Бездомен звук

притихнал в утринта.

Замръзнала целувка

след болка - непрежалена.

Стрък бяло цвете

немилнато от топлина.

И от безсъние ...

ще си открадна облаче от вятъра

и безтегловно

ще заспя за миг.

И някъде  ...

по острието на мълчанието

ще ми напомниш,

че била съм в теб...

© Дочка Г All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??