2.05.2006 г., 9:31 ч.

Няма да се върна 

  Поезия
747 0 4

Мълча... а иска ми се говоря,
хапя устни... и на ум крещя...
Претеглям думите... премислям...
но, чужд си ми... както и да го въртя...
Тази книга искам да затворя,
до лудост бясна съм,
но няма с любовта ти пак да споря...
Цял живот ме иска, после ме изхвъря...
прибира ме и така ме цяла пропиля...
С месеци събирах се...
от кални длани...
и дъжд... и сняг... и кръв ме наваля.
От сълзи страните ми бяха изподрани,
а днес със рози очите ми бодеш...
Недей... този път няма да се върна...
дори и всички рози за мен да набереш...

© Тони Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??