13.02.2011 г., 19:54 ч.

Няма неизлечими пороци 

  Поезия
458 0 0

Обичам да ги броя...

песъчинките на морския бряг.
Дълги часове там стоя
и те помагат ми в моя бяг.
И пръските на морето обичам - 
капчиците солена вода,
някак неусетно се събличам,
влизам, споделям му тайна поредна.
И ми става леко на душата,
като че е измита и неопетнена.
Поглъщам с очи морето необятно
и от тях отронва се сълза дълго таена.
В прегръдката се чувствам защитена,
изпразнена от чувства и емоции.
Изляза ли, остава споменът,
да подсеща, че няма неизлечими пороци!
Спасение намирам във морето...
за усмивката ми, за душата.
Съживява в мене то Човека,
спасява силата и волята да продължа нататък!

© Таня Момчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??