12.12.2010 г., 20:46 ч.

"О" 

  Поезия
635 0 1

Отегчих се до смърт
от фалшивите бисери,
от лъжите,
от живота измислен.
Отегчих се до смърт
от лукави предатели,
от лицемерие,
от градомани приятели.
Отегчих се до смърт
от картинни оазиси
от пустинята,
от непрестанни катарзиси.
Отегчих се до смърт
от писъците в главата ми
от мислите,
от захвата на мечтата ми.
Отегчих се...
от непревземаеми хребети
от омърлушени делници.
Отегчих се...
отегчих се от себе си!

© Наталия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • По-скоро "От" (в средновековната кирилица е имало и такава буква, всичките ти думички биха започвали с нея).
Предложения
: ??:??