21.10.2009 г., 15:27 ч.

Обещай ми 

  Поезия » Друга
723 0 2

Обещай ми пролетно небе,

детелинова  мъгла ми постели,

да се взирам твоя ритъм да намеря.

Сърцето  сред звезди да  полети,

ще бъда птица бяла в твоя ден,

за мъглата ти ще бъда слънце,

ще стигна твоите ръце,

някъде в безлунното небе

звезда за твоя мрак ще бъда.

Ти ми обещай криле,

при тебе винаги да  се завръщам.

© Радка Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??