12.02.2014 г., 15:17 ч.

Обич 

  Поезия » Любовна
845 0 0

Къде си, обич моя? Измина толкова време.

През което те обичах и винаги ще те обичам.

Не спирам да те търся сред звездите и луната.

А болката... невъзможно е да премине.

 

Със тебе изпариха се всички мечти.

Една отминала обич угасна като догаряща свещ.

Но сега е самотата, повече болка... тъга

и безброй сълзи, че не ще се върнеш ти.

 

Всяка вечер си в мислете ми.

Толкова близко те чувствам, погледът страстен,

усмивката - така специална, а сега, всичко се

превърна в спомен на една отминала обич.

© Станимир Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??