14.09.2019 г., 20:34 ч.

Обичай (се) 

  Поезия » Философска
794 0 1

Обичай се

 

В нюансите на своята експресия,

 

в жизнерадост,

в сивотата на депресия,

 

в мир с Всемира,
в деструктивност и агресия,

 

в чиста обич
или ревностна обсесия,

 

красив фрагмент си
от Вселенската прогресия.

© Даниела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??