Sep 14, 2019, 8:34 PM

Обичай (се) 

  Poetry » Phylosophy
800 0 1

Обичай се

 

В нюансите на своята експресия,

 

в жизнерадост,

в сивотата на депресия,

 

в мир с Всемира,
в деструктивност и агресия,

 

в чиста обич
или ревностна обсесия,

 

красив фрагмент си
от Вселенската прогресия.

© Даниела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??