17.09.2005 г., 1:57 ч.

Обичам те (JoannaVas&Cefules) 

  Поезия
1863 0 3
Обичам те, с целият си егоизъм,
с целият си страх,
с нечистата си съвест,
с цялата тревожност
и с неспокойствието си,
с цялата параноичност те обичам,
с грешната си същност
и с натоварената памет,
в безумството
на своята отдаденост
до крайност обичам те, обичам...

Обичай ме, в прехода на нощен блян,
граничещ с реалността
и с целия си порив ме обичай
без нищо да те разтревожи...
И в неспокойното присъствие на дъх,
протягай се с очи и ме достигай
над невъздържания взрив на мисълта
събудена от допира безплътен...
Изгубената памет сътворява
с димяща кръв, изтичаща по дланите -
без да разруши,
без да се страхува и без да натоварва,
като присъствие в сърце ...

© Стефан Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Не са нужни думи, понякога просто ДОСТИГА
    Благодаря Ви от нас
  • Много е хубаво,браво!
  • За съжаление не мога да напиша повече от една шестица. Най - искрени поздравления за написаното!
Предложения
: ??:??