20.05.2024 г., 19:00 ч.

Обичам те, Мечтание 

  Поезия » Любовна, Акростихове, Друга
267 6 19

Обичам да потъвам в погледа ти, 

боли, ако пулсът ти не се слива с моя!

Истински с теб всеки миг се усещаме

часовете минават, блянове преследваме,

а душите ни мигом се сливат,

мечтите ни хоризонти откриват.

Твоето щастие зная е мое 

един поглед ще те трогне.

Мен във тебе аз откривам

единствено за теб аз дишам

часът на щастие не отмивам.

Тишината в нас е спокойствие

а доверието ни има сила необяснима.

На теб истинска любов отново давам

и взимам от теб без отчет

една химера имаме постижима...

 

20. 05. 2024 г.

© Виктория Милчева Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Шифърът на Леонардо: Да закодираме скрито послание в поезията си »

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??