8.10.2023 г., 21:47 ч.  

Обичаш ли – един живот не стига 

  Поезия » Друга
189 1 7

Аз все едно не съм от този свят, 

но ми харесва в него да живея. 

В началото го чувствах непознат, 

додето същността му проумея. 

 

По някаква случайност се родих 

във вените на земната обител, 

а моят път белязан е със стих, 

написан в пантеона на звездите. 

 

Избрала съм си образ на жена, 

защото исках обич да раздавам. 

В очите ми космична светлина 

струи и през живота преминава. 

 

Аз все едно не съм от този свят, 

но някой ден, когато ме повикат, 

ще взема Любовта като печат. 

Обичаш ли – един живот не стига!

© Nina Sarieva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??