29.10.2019 г., 8:37 ч.

Обичаш ли ме все така 

  Поезия » Любовна
662 6 27

Усещаш ли ме в полъха на вятъра,

                  как пускам си за теб косите?

 

Усещаш ли как милвам те в сияние,

            на залеза затихнала в звездите?

 

Докосвам те със влюбено дихание,

          отпивайки от устните ти сладост.

 

Усещаш ли ме в мириса на бризове,

          вдъхнал аромата ми на младост?

 

Усещаш ли Луната ми със твойта

                                как изгрява нощем?

 

Докоснали телата ни

                за нас копнеят страстно още.

 

Обичаш ли ме все така, с онова

                              копринено усещане?

 

Възбудило отчаяно желание

                    да бъда с теб сега и вечно.

© Цветето Б. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??