19.04.2011 г., 21:44 ч.

Обичта да ни води 

  Поезия » Любовна
438 0 2

 

 

       Аз не съм те отнела от чужди ръце,

       няма никоя да ме проклина,

       а избра те единствено

       мойто сърце,

       с теб житейския път да измина.

 

       Сякаш грейват във мене небесни лъчи,

       щом погледна в очите ти сини,

       нека всяка злоба човешка

       мълчи -

       да сме заедно дълги години.

 

       Да преминем гори и поляни с цветя,

       ако трябва - безводни пустини...

       Обичта да ни води,

       единствено тя

       да ни топли в студените зими.

 

 

© Славка Любенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??