30.11.2007 г., 10:03 ч.

Обречено 

  Поезия » Любовна
583 0 6

Кой ти каза, че ти и аз сме
един за друг?
Виж в моите очи и опитай се
леда да разтопиш.
По-силна съм от тебе, разбери.
Проникнах дълбоко в теб и
яма ще направя в твоето сърце.
Опиташ ли се да ме спреш,
на смърт ще се обречеш.
Оставиш ли ме на свобода,
ще обзема твоя свят и пак
ще владея клетата ти душа.
Проклинай деня, в който
пътищата ни се срещнаха,
но дори и така, знай, че
  болката е част от смъртта -
обречена е на финал.

© София Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??