15.05.2021 г., 20:02 ч.

Оброк 

  Поезия » Любовна
364 1 4

Там пред залеза на Слънцето,

там под звездното небе

в безоблачна, звездопадна нощ,

кажи ми, че обичаш мен!

И гледай ме със влюбени очи,

и нека любовта ти да идва от душата!

В такава нощ Аз и Ти,

пред Вселената се обричаме навеки,

защото две души сме,

които са се търсили, тъй дълго

в безкрая на време и пространство,

а любовта ни от времето претеглена

е като звезда, която свети ...

© МД Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??