10.09.2007 г., 10:12 ч.

Обсебен 

  Поезия
412 0 2

Дори когато не съм сама, чувствам,
че съм забравила как се живее.

Когато сърцето ти прелива от тъга,

се страхуваш болката в гърдите

да не прелее...

Въртиш се, луташ се, като в лабиринт

е твоята душа - мяташ се, побъркваш се,

довършва те това чувство, наречено ВИНА!

© Ралица Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??