28.01.2020 г., 15:01 ч.

Обсесия 

  Поезия » Любовна, Философска, Бели стихове, Друга
1242 0 0

Защо все още, 

със затворени очи, 

виждам образа ти,

къдрокоске? 


Защо щом видя образа ти, 

нещо в мене трепва? 


Защо щом нещо в мене трепва, прероден, 

цветовете стават ярко-живи? 

 

Защо още те усещам

без да ме докосваш?


Защо живея само,

като си в ума ми?

 

Телесното отдавна 

стигнало е край,

но съзнанието 

никога не свършва...

© Филип Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??