Очаквах те...,
но съм заспала.
Прелиствах стихове насън
и в тях целунах нежно мама
и тичах по тревата вън...;
и ме докоснаха листата
на млада дъбова гора,
ухаеше ми на приятел,
наблизо пееше река...
В съня си
преживявах рая...
Ще ме събудиш ли
сега!?!...
© Руми Бакърджиева Всички права запазени